Organisatie


Installatiebedrijf Van der Pas B.V., bestaat sinds 1997 en is gevestigd aan het Jagersveld 37 te Uden in een nieuw bedrijfspand.

Installatiebedrijf van der Pas B.V. werkt zowel voor de particuliere als de zakelijke sector. Het gaat daarbij zowel om verbouw als nieuwbouwprojecten. De voorkeur gaat uit naar projecten waarbij er direct contact met de opdrachtgever bestaat. Projecten waarbij je kunt laten zien dat het leveren van aloud vakwerk nog altijd bestaat. “Service kun je het beste bieden als je dichtbij je opdrachtgever staat.” Er is altijd een oplossing op maat.

Een groeiend onderdeel vormt airconditioning. Installatiebedrijf van der Pas B.V.kan zowel de aanleg als het onderhoud verzorgen, of het nu gaat om een eenvoudige installatie voor op de slaapkamer of om een compleet luchtbehandelingssysteem in een bedrijf. Hierbij kan het totale pakket aan benodigd vakwerk worden aangeboden, inclusief de benodigde aanpassingen in de elektrotechniek. Voor opdrachtgevers is het prettig als daar één en hetzelfde bedrijf aan werkt, met één aanspreekpunt.

Installatiebedrijf van der Pas B.V. stelt kwaliteit boven alles en streeft een bewuste groei na. Als vakmensen willen wij daarbij het team compact en deskundig houden.