Skip to content

Organisatie

Meer informatie over Van der Pas Installatie & Airconditioning

Organisatie

Meer dan 25 jaar geleden, in 1997, begon Frank van der Pas zijn loodgietersbedrijf. Hij verrichtte zijn werkzaamheden in het begin vooral bij particuliere klanten en voor de plaatselijke middenstand in en rondom Uden. Maar door zijn professionaliteit breidde zijn klantenkring steeds verder uit en werden grotere projecten in het hele land gerealiseerd. Aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars werden de belangrijkste doelgroepen. We richtten ons op de zakelijke markt. Uitbreiding van personeel kon natuurlijk niet uitblijven. Intussen zijn er zo’n vijfentwintig vakmensen aan het werk voor Installatiebedrijf Van der Pas! We zijn gevestigd in een energieneutraal, industrieel mooi pand in Uden. U bent van harte welkom!

Certificatie & partnerschap

Wij zijn een professionele gecertificeerde partner voor met name de zakelijke markt. Nieuwbouw en verbouw. Business to business. Hieronder tonen wij met trots onze behaalde certificaten.

Ook werken wij samen met betrouwbare leveranciers die, net als wij, professionaliteit en kwaliteit in een hoog vaandel hebben staan. Samen gaan we voor het optimale eindresultaat!

Contact opnemen

Werkt u ook graag samen met een vakkundige, kwalitatieve en betrouwbare installateur? Neem dan contact met ons op!

Met onze vakmensen en producten van de hoogste kwaliteit leveren wij volledige vakantieparken en bedrijfspanden op. Maar we kunnen ook een luxe villa instapklaar aanbieden waarin alle techniek aanwezig is.

MK_VdPas_059
MK_VdPas_072
MK_VdPas_061