Skip to content

Gas & water

Onze installatietechniek: duurzaam vakwerk

Installatie van gas en water

Bij Installatiebedrijf Van der Pas bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van nieuwe gas- of waterleidingen of voor het uitbreiden of omleggen ervan. Wij kunnen u een deskundig advies geven over de mogelijkheden om vervolgens alle leidingen professioneel aan te leggen. Wij installeren volledige waterinstallaties in woningen van nieuwbouwprojecten, kantoor- en bedrijfspanden en zelfs vakantieparken.

Voor het aan- of verleggen van waterleidingen gebruiken we steeds meer kunststof leidingsystemen. Deze duurzame leidingen hebben een lange levensduur en zijn bovendien eenvoudiger te installeren. Om kalkaanslag te voorkomen is het plaatsen van een waterontharder dan een verstandige keuze. Onze waterontharders verwijderen kalk en magnesium uit het kraanwater nog voordat het water de leiding van uw pand inkomt.

Duurzaam warm water comfort

De bekende boilers en geisers maken plaats voor nieuwe milieuvriendelijke producten met een hoog rendement. Zoals de zonnecollectoren en de zonneboiler die de gratis warmte van de zon gebruiken om het water op te warmen. Er zijn verschillende zonnesystemen vanaf eenpersoonshuishoudens tot grote productiebedrijven.

CV ketels

Cv-toestellen kunnen als aanvulling dienen op een luchtverwarmingsinstallatie, vloerverwarming, warmwatervoorziening of decorradiatoren. De cv-ketel maakt het mogelijk om in combinatie met luchtverwarming altijd te zorgen voor een comfortabele temperatuur van de toevoerlucht.

Ook zijn er combitoestellen leverbaar met ingebouwde boiler, die bijzonder geschikt zijn voor een optimale warmtevoorziening. Doordat het warme water altijd wordt na verwarmd heeft het meteen de gewenste temperatuur, ook als de eventuele boiler even niet genoeg warm water heeft.

Als voorraadboiler

Door een slimme constructie is het mogelijk om zonneboilers niet alleen als voorverwarmer voor de cv-ketel te gebruiken, maar ook als voorraadboiler. Hiermee combineren we een hoog tapwatercomfort met een hoge energiebesparing!

Contact opnemen

Werkt u ook graag samen met een vakkundige, kwalitatieve en betrouwbare installateur? Neem dan contact met ons op!

Certificering

Met onze vakmensen en producten van de hoogste kwaliteit leveren wij volledige vakantieparken en bedrijfspanden op. Maar we kunnen ook een luxe villa instapklaar aanbieden waarin alle techniek aanwezig is.

MK_VdPas_070
MK_VdPas_064
MK_VdPas_072