Skip to content

sanitair

Volledige dienstverlening voor sanitaire ruimtes: van idee tot eindoplevering

Diverse sanitaire voorzieningen

Wij werken dagelijks met sanitair. Of het nu gaat om een basic praktische uitgevoerde doucheruimte voor een vakantiewoning of een luxe wellness badkamer met stoomdouche, sauna of massage bad voor een luxe villa. Maar we realiseren ook moderne toiletruimtes in kantoren of winkelpanden. Altijd passend binnen het project zowel qua stijl als in financieel opzicht. Professioneel maatwerk!

Complete verzorging

Voordat we beginnen maken we altijd eerst een capaciteitsberekening, waarna we de mogelijkheden van de sanitaire ruimte(s) in kaart kunnen brengen. Daarna kunnen we de ontwerpen maken en u een passend advies geven. Wanneer u dat wenst offreren wij een complete aanneemsom voor de gehele realisatie van alle gewenste sanitaire ruimtes. U krijgt een complete badkamer, douche en/of toilet inclusief montage en betegeling door onze eigen vakmensen. Volledige ontzorging van begin tot eind!

After-sales

Wij leveren after-sales, correcte service en garantie op alle door ons geleverde materialen en arbeid. Ook bij een turn-key project bieden wij u alle voordelen van ontwerp tot en met het juiste advies. Indien gewenst bieden wij u ook de opties in technische maatvoeringen en/of tekeningen.

Contact opnemen

Werkt u ook graag samen met een vakkundige, kwalitatieve en betrouwbare installateur? Neem dan contact met ons op!

Met onze vakmensen en producten van de hoogste kwaliteit leveren wij volledige vakantieparken en bedrijfspanden op. Maar we kunnen ook een luxe villa instapklaar aanbieden waarin alle techniek aanwezig is.

MK_VdPas_064
MK_VdPas_059
MK_VdPas_072