Organisatie


Installatiebedrijf Van der Pas, waar zo’n negen mensen werkzaam zijn, bestaat sinds 1997 en is daarvan het grootste gedeelte aan de Udense Groenendal gevestigd.

Installatiebedrijf van der Pas werkt zowel voor de particuliere als de zakelijke sector. Het werkgebied is Uden en directe omgeving. Het gaat daarbij zowel om verbouw als nieuwbouw. De voorkeur gaat uit naar projecten waarbij er direct contact met de opdrachtgever bestaat. Projecten waarbij je kunt laten zien dat het leveren van aloud vakwerk nog altijd bestaat. “Service kun je het beste bieden als je dichtbij je opdrachtgever staat.”

Een groeiend onderdeel vormt airconditioning. Installatiebedrijf van der Pas kan zowel de aanleg als het onderhoud verzorgen, of het nu gaat om een eenvoudige installatie voor op de slaapkamer of om een compleet luchtbehandelingssysteem in een bedrijf. Hierbij kan het totale pakket aan benodigd vakwerk worden aangeboden, inclusief de benodigde aanpassingen in de elektrotechniek. Voor opdrachtgevers is het prettig als daar één en hetzelfde bedrijf aan werkt, met één aanspreekpunt.

Installatiebedrijf van der Pas stelt kwaliteit boven alles en streeft een bewuste groei na. Als vakmensen willen wij daarbij het team compact en deskundig houden.