Vacatures

Werken bij Van der Pas Installatie & Airconditioning

Vacatures

Wij zijn een groeiend bedrijf met een enthousiast team, gevestigd in Uden. We verzorgen alles op het gebied van duurzame installaties, cv, ventilatie, airco, gas, water en sanitair voor zowel de zakelijke als ook de particulieren sector, verbouw en nieuwbouw.

Heb jij enige affiniteit met techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Projectleider Installatietechniek

In deze spilfunctie ondersteun je de directie van A tot Z en je gaat je dan ook bezighouden met een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding van allerlei soorten project op het gebied van de installatie, service en onderhoud. Je verzorgt een deel van de verkoop, offreert projecten en bereid deze tot in detail voor. Je controleert de werk- en detailtekeningen, gaat de planning coordineren, roept materialen af en hebt dagelijks contact met je monteurs en opdrachtgevers over de voortgang van de lopende werken.

  • Uitvoerde installatietechniek

Als uitvoerder ga jij je bezighouden met het coordineren en controleren van verschillende projecten. Je bent zeer regelmatig op verschillende werken aanwezig o te zien of alles volgens planning en kwalitatief goed verloopt. Je zet bestellingen door en houdt de personele bezetting goed in de gaten.

  • Interieurverzor(st)er
Als parttime interieurverzor(st)er zorg je ervoor dat het kantoor er altijd goed verzorgd en schoon uitziet. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die 2x 3uur per week beschikbaar zijn (ochtend of middag).
Je bent per 1 februari 2023 beschikbaar
 
 

Wij bieden een afwisselende en dynamische functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een informele omgeving. Wil je reageren op een vacature, vul dat onderstaand formulier in!

Direct reageren op een vacature

Wil je reageren op een vacature?

Stuur ons je sollicitatie per mail via onderstaande knop. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.